Followers

Wednesday, April 4, 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Heyy guys, kali ni, aku join Giveaway by Eqbal Zack.. Sape tak kenal dia?? Tipu lah kalau tak kenal kan.. Haa.. Tak caye.. [KLIK SINI] untuk memaparkan giveaway tersebut.. Nak tunggu ape lagi, jom la join..



Jom la join.. Korang boleh klik banner tu atau korang boleh je [KLIK SINI]

Friday, January 20, 2012

Mega Giveaway By Cik Bunny





Oke.. kalau nak join, boleh je tekan banner atau boleh je [ KLIK SINI ] ..

Monday, January 9, 2012

Mega Giveaway to U by |Cik AZ & Fahmi Mahat|


Haii.. kali ni join giveaway dari Cik AZ dan Fahmi Mamat .. korang taknak join ke ?? rugi lah sape yang tak join.. klik banner tu kalau nak join.. hihi.. banner pun tak tahu ye... [ KLIK SINI ] pun boleh jugak ... banyak tuu hadiah nye.. tak percaye erk ?? ni aku bagi link sponsor nye.. nah amekaww..





Review blog Cik Az : blog Cik Az sangat ringan. saya suka dengan template, background, dan semua lah .. semua nya nampak cantik .. :)


Review blog Fahmi Mamat : blog Fahmi Mamat memang menarik .. cuma perlu adjust kedudukan widget tu sahaja.. semuanya nampak menarik dan menarik pembaca.. :)



jom lah join ramai-ramai.. hee :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...