Followers

Tuesday, December 20, 2011

Timeline

Assalamualaikum dan selamat sejahtera ..Hari ini aku nakcerita pasal Timeline aku pulak ..Mula-mula abang aku dahulu yang buat Timeline ni kat Facebook die ..Pastu aku ikut je la die ..Cantik la jugak Timeline ni ..Ade jugak orang kata yang Timeline ni macam blog yang rosak ..Betul ke ??Tapi nk buat macam mane dah buat dah ..Ini dia gambar Timeline aku ..

Timeline

Sampai sini sajalah aku cerita pasal Timeline aku ..Aku nak pergi berfixie pulak dengan kawan aku ..
Assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...