Followers

Wednesday, December 7, 2011

Computer Theme

Assalamualaikum dan selamat malam ..Malam ni aku nak cerita pasal theme computer aku pulak ..Aku selalu tukar theme computer aku ..Macam-macam theme aku ade ..Biaselah budak-budak lagikan ..Nak buat macam mana ..Ini die theme computer aku ..Kita layan gambar theme computer aku ..

1. Standard Theme

2. Ferrari Theme

3. Porsche Theme

4. Infiniti Theme

5. Justin Bieber Theme

6. Transformers Theme

7. Angry Birds Theme

8. Rio Theme

Dah puas layan gambar ??Ini semua computer theme aku punyer ..Yang rio latest punyer ..Sebab dah malas nak tukar theme so theme rio je la ..Tetapi cantik jugak theme rio ni ..Okeys ..Sampai sini jelah pasal theme computer aku ni ..

Assalamualaikum dan selamat malam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...