Followers

Tuesday, December 20, 2011

Timeline

Assalamualaikum dan selamat sejahtera ..Hari ini aku nakcerita pasal Timeline aku pulak ..Mula-mula abang aku dahulu yang buat Timeline ni kat Facebook die ..Pastu aku ikut je la die ..Cantik la jugak Timeline ni ..Ade jugak orang kata yang Timeline ni macam blog yang rosak ..Betul ke ??Tapi nk buat macam mane dah buat dah ..Ini dia gambar Timeline aku ..

Timeline

Sampai sini sajalah aku cerita pasal Timeline aku ..Aku nak pergi berfixie pulak dengan kawan aku ..
Assalamualaikum ..

Monday, December 19, 2011

Contest #1

Hai korang,,, hari ni aku join contest tau.. apa kata kalau aku nak mintak tolong sikit dengan korang.. boleh tak ???.. alahaii.. dapat pahala tau kalau tolong orang ni.. korang tak nak ke ?? haa,.. korang tak nak pahala ke?? .. aku nak mintak korang tolong vote aku boleh ?? please.. please.. boleh lah ye.. aku ucap terima kasih kepada siapa-siapa yang tolong vote untuk aku.. hee..

First : Like this page : http://www.facebook.com/myDiGi

Second : Vote for me here : http://apps.facebook.com/gilagiveaway/ViewEntry.aspx?id=798

Korang malas nak tekan tu, korang boleh tekan gambar ni..


Okay.. korang boleh je tekan banner tu.. kalau boleh korang boleh la suruh kawan-kawan korang tolong vote jugak.. :) please... thank you very much all.. 

Wednesday, December 7, 2011

Computer Theme

Assalamualaikum dan selamat malam ..Malam ni aku nak cerita pasal theme computer aku pulak ..Aku selalu tukar theme computer aku ..Macam-macam theme aku ade ..Biaselah budak-budak lagikan ..Nak buat macam mana ..Ini die theme computer aku ..Kita layan gambar theme computer aku ..

1. Standard Theme

2. Ferrari Theme

3. Porsche Theme

4. Infiniti Theme

5. Justin Bieber Theme

6. Transformers Theme

7. Angry Birds Theme

8. Rio Theme

Dah puas layan gambar ??Ini semua computer theme aku punyer ..Yang rio latest punyer ..Sebab dah malas nak tukar theme so theme rio je la ..Tetapi cantik jugak theme rio ni ..Okeys ..Sampai sini jelah pasal theme computer aku ni ..

Assalamualaikum dan selamat malam

Kawan Karib

Assalamualaikum dan selamat malam ..hari ni aku nk cerita pasal ape erk ??Aku lupalah ..Mesti awak tak baca post title kan ..Hari ini saya nak cerita pasal kawan karib saya ..Di bawah ni biodata die ..

Nama : Mohamad Zuhakimie bin Zulkefli
Umur : 13 Tahun
Sekolah : Sekolah Menengah Kebangsaan Paka
Hobi : Bermain Bola Sepak
Cita-Cita : Angkasawan

Untuk biodata die sampai sini jer ..Sebab mesti die marah kalau die tahu aku buat post ni ..Aku berkawan dengan die semasa aku tadika lagi ..Sampai sekarang aku masih berkawan dengan die ..Die biase panggil aku Izzat dan aku panggil die Kimie ..Semasa form1 aku duduk tepi die ..Depan meja guru ..Kalau ade kerja sekolah yang tak siap aku akan tiru die sebab die sentiasa siapkan kerja sekolah die ..Die ni sentiasa ceria dan bercakap banyak ..Tapi aku taklah macam die ..Aku ni tak berape bercakap sebab aku nak tumpukan kepada pelajaran ..Die selalu buat orang ketawa kerana die ni lucu sangat ..Die tiap-tiap hari datang sekolah tak mari sekolah pon sikit-sikit jer ..Jangan Baritahu kat die pasal post ni ..Nanti die marah aku pulak ..Sampai sini sajalah pasal ape erk ??Ha, aku dah ingat dah ..Pasal kawan karib aku ni ..

Assalamualaikum dan selamat malam

Tuesday, December 6, 2011

Semua Header

Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua pembaca blog aku ni ..Hari ni aku nk cerita pasal kesemua header blog aku ..Daripada yang pertama hingga ke latest punyer ..Tu pon kalu ada lagi ..Sebab banyak dah gambar yang aku delete ..Time untuk layan gambar header blog aku pulak ..

Ini header blog yang pertama


Ini header blog yang kedua


Ini header blog yang ketiga


Ini header blog yang keempat


Ini header blog yang kelima


Ini header blog yang keenam

Ini semua header blog aku dari mula-mula aku buat blog hingga sekarang ..Yang pertama punyer header aku tak edit pon sebab mase tu aku x pandai lagi edit gambar ..Pastu header kedua hingga keempat aku edit sendiri semuanya ..Header kelima dan keenam abang aku tolong aku edit header tu ..Aku belajar edit gambar guna Photoshop dengan abang aku la ..Sampai sini sajalah aku cerita pasal semua header blog aku ..Aku harap semua pembaca blog aku terhibur ..Assalamualaikum dan selamat malam ..

Monday, December 5, 2011

Top 5 Favorite Games

Assalamualaikum & Salam Sejahtera ..
Hari ini aku nak cerita pasal games kegemaran aku pulak ..Aku memegng sentiasa main games ni ..Sebab games ni memeng best giler ..

5. Grand Theft Auto : Vice City Stories / GTA Vive City Stories


4. Grand Theft Auto San Andreas / GTA San Andreas


3. Angry Birds


2. Halo 3


1. DOTA

Ini semua adalah games kegemaran aku semua ..Kalau ade sesiape suke semua games ni dipersilakan comment ..Sampai disina sahajalah pasal games kegemaran aku ni ..Assalamualaikum Dan Selamat membaca post lain ..

Sunday, December 4, 2011

New Header #2

Assalamualaikum & Salam Sejahtera ..
Hari ni aku nak cerita pasal Header terbaru aku ..Masa untuk menyiapkan header blog ni 30 minit ..Ni dia Header Blog baru aku ..

Ini Header Blog terbaru aku ..

Ni pulak Header Blog aku yang kedua terbaru ..Masa yang diambil untuk menyiapkan Header Blog yang kedua aku 15 minit ..Ini dia Header Blog kedua terbaru aku ..

Ini Header Blog kedua terbaru aku ..

Sampai sini sajalah aku cerita pasal Header Blog aku ni ..Esok mungkin aku akan Post pasal lain pulak ..
Assalamualaikum ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...