Followers

Thursday, August 11, 2011

Giveaway time!!!!


syarat-syarat (akan diupdate kalo rasa perlu)
1) wat entry seperti tajuk di atas ** perkataan sticky tu x perlu..nehi he..nehi he..nehi hee amek Giveaway time
 * dalam entry tu kalo korang ada cadangan bagi aku baiki kelemahan aku pun bagus gak..kalo malas xpe =,='' sumpah tak pakse
2) copy banner dan linkkan ke sini
3) Tag kawan kome , kalo korang nak bolot adiah x payah tag..kurang penyertaan lagi tinggi peluang korang kan(keji)
4) tarikh tutup penyertaan tak pasti lagi, tapi kalau aku decide nak bagi duit aku akan tutup penyertaan sebelum raya

Pilihan Mungkin berdasarkan random.org
tak perlu susah2 follow ini blog, tapi kalau rasa nak follow tu dialu-alukan..... 
kalau pemenang x claim adiah satu hari dari tarikh aku umumkan pemenang , hadiah akan di beri kepada orang lain juga melalui random.org 
bagi peluang pada orang lain..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...