Followers

Saturday, June 18, 2011

Institut Jantung Negara

Assalamualaikum dan selamat petang.. haa.. hari ini saya mahu cerita sikit pasal saya pegi jalan-jalan. haha.. bukan nye jala-jalan kat oversea.. dekat je lah.. sampai boleh ponteng sekolah tiga hari.. haha.. lame kan.. bukannye nak ponteng pon.. saje pegi jalan-jalan.. ingat kan nak buat ape kat KL.. rupa-rupa nya nak pegi Instutit Jantung Negara ( IJN ) .. kalau dalam english pulak die panggil National Heart Institute.. haha.. macam la korang tak pandai kan.. haha.. sajee je nih..


Schedule sangat ketat.. perghh la beb.. nnti aku buat schedule erk.. best punyer la... snappin' sane,, snappin' sini.. letih posing je.. haha. buat malu dek orang je lah... time nak snappin' tu, habis semua orang tengok.. ahaha.. dasar family suke possing.. yang sakit nye sorang je.. pegi sampai 8 orang.. haha.. ramai giler..


Isnin

2230 : Bertolak ke KL ..


Selasa

0300 : Sampai di KL.
0400 : Tiba di Ampang dan tidur..
0600 : Bangun tidur.
0700 : Makan..
0800 : Bertolak ke IJN..
0830 : Tiba di IJN..
0300 : Keluar daripada IJN..
0415 : Makan petang..
0500 : Pergi rumah tok sedare. ( Taman Pinggiran Ukay )
0600 : Pergi ambil baju di kedai
0615 : Pergi baiki kereta.. ( tukar tayar )
0830 : Balik rumah..
0900 : Makan
1200 : Tidur..


Esok pulak ayah sedara aku kene masuk wadd plak.. aduhaiii. ingat kan dah boleh balik.. haish.. kacau betol la doktor nih..


Rabu

0615 : Bangun tidur..
0715 : Bertolak ke IJN
0830 : Sampai IJN.. Jalan jem la..
0845 : Masuk ward..
0900 : Pergi makan kat cafe ..
1000 : Balik pulak kat rumah ayah sedare aku kat Rawang..
1045 : Buat rawatan.
1200 : Rehat..
1830 : Tukar syif jage plak.. Amik yang ni hantar yang ni..
2000 : Sampai rumah..
2100 : Makan..
2145 : Sampai rumah.. tidur.


Khamis

0620 : Bangun tidur..
1515 : Kemas barang nak balik..
1600 : Ambil pesakit dari IJN..
1700 : Tiba di rumah tok sedare lagi..
1745 : Bertolak pulang ke Terengganu..
2210 : Sampai rumah..


Haha.. schedule yang padat.. 8 orang pegi.. tak larat jugak.. penat weh.. bajet baru nak balik hari jumaat.. nak shopping sebentar.. tak boleh.. balik hari khamis jugakk.. hmm.. sedeh sangat-sangat.. sejuk giler tidur dalam kereta.. dengan air-cond yang perlahan, bawak kete 160 km/j .. laju beb.. perghh.. best sangat-sangat bawak laju.. haha.. 4 jam lebih sampai rumah.. sekejap je kan.. haha.. time nak pegi ambil mase dalam 6 jam.. haha..

Ni haa.. nak tgok gambar ke ?? nanti saya upload yaa.. tunggu sebentar...














No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...